29 Nisan 2016 Cuma

Bitenler 4

Merhabalar efendim! :)

Bugün sizlerle en çok sevilen yazılarımdan olan ''biten ürünler ve yorumlarımı'' paylaşacağım. (En çok sevildiği falan yok. Sadece bir kişi beğendiğini söyledi ve bu Seyhan da gaza geldi. Çaktırmayınnn.)

Hem beğenilen hem de pek memnun kalmadığım ürünlerin olduğu bitenlerimize göz atmaya başlayabiliriz. :)



Okurken sıkılmayın diye biten ürünlerimden 4 tanesini seçtim. Hadi bakalım sırasıyla başlayalım. :)


İlk ürünümüz siyah nokta sorunu olanlar için Watsons markasına ait siyah nokta bantları. Kutumuzun içinden 10 adet bant çıkıyor. Bu bantları haftada üç kere, temizlediğiniz yüzünüze düzenli olarak uygularsanız, siyah noktalarınızda biraz azalma göreceksiniz kızlar. Ama tabii ki de ''siyah noktanız hiç kalmayacak, tertemiz olacak'' diyemem. Zaten sadece bu tür bantlar kullanarak maalesef ki siyah noktalarımızdan kurtulamıyoruz.

Siyah noktalarımızdan kurtulmak için, öncelikle yüzümüzü sabah ve akşam güzelce temizlemeliyiz. Siyah noktalarımıza gereken temizliği yaptırmalıyız ve bir yandan da bu bantlar gibi ürünleri kullanırsak zamanla siyah noktalardan eser kalmaz. :)

Bu ürünü rahatlıkla Gratis ve Watsons mağazalarında bulabilirsiniz; ama aklınızda olsun, bunun kömür özlü olan yeşil paketini asla denemeyin. Hem kokusu çok kötü hem de hiç bir işe yaramıyor.


2. ürünümüz Batiste markasına ait olan tropical meyveli kuru şampuan. Gayet mükemmel, saçlarda kepeklenmeye yapmayan, saça dolgunluk veren, güzel ve ferah kokan, saçtaki yağı emen ve saçta toz toz görüntü bırakmayan başarılı bir kuru şampuan kendisi. Sürekli depoladığım, bittikçe alacağım nadir ürünlerden. :)

Watsons ve Gratis mağazalarına gidip hemen bu kuru şampuanı alıp denemelisiniz kızlar. :)


3. ürünümüz Garnier markasına ait, çift etkili, suya dayanıklı makyajı çıkarttığını iddia eden göz makyaj temizleyicisi. Benim gözlerim sürekli sulandığı için ben hep suya dayanıklı makyaj ürünleri kullanırım. Bu yüzden de bu temizleyiciye bir şans vermek istemiştim.

Suya dayanıklı ürünleri çıkarmak için yapılmış bir ürün ama asla çıkarmıyor kızlar. Göz makyajımı bununla temizlediğimde, kirpiklerimdeki rimel aynen duruyor. Ama bu ürünü suya dayanıklı makyaj ürünleri kullanmıyorsanız deneyebilirsiniz. Gözünüzü tahriş etmeyen, yakmayan bir temizleyici.


4. ürünümüz de Essence markasına ait olan oje kurutucu. Öncelikle şişesi çok tatlı. :) Ojemizi sürdükten birazcık sonra ürünümüzü, kapağı sayesinde çekiyoruz ve her bir tırnağımıza birer damla damlatıyoruz. 1 2 dakikaya ojeleriniz tamamen kuruyor. :) Kötü bir kokusu yok ve hafif yağlı yapısıyla tırnaklarımızı nemlendiriyor kızlar.

Bu oje kurutucumuzu da Gratis ve Rossmann mağazalarında bulabilirsiniz. :)

4. bitenler yazımızın da burada sonuna geldik. :) Yeni yazımızda görüşmek üzere güzeller kendinize çok iyi bakın. :*

4 yorum :

  1. Hepsi merak ettıgım urunlerdi. Essence oje kurutucuya şans vericem en lazım olan şey :) teşekkürler <3

    YanıtlaSil
  2. Göz makyajını temizlemede hindistan cevizi yağını deneyebilirsiniz. Hem göz altlarını nemlendirir hem de kirpikleri de besler makyajı temizlerken :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tamam Canım teşekkür ederim. En yakın zamanda deneyeceğim öyleyse :)

      Sil