1 Nisan 2017 Cumartesi

Maybelline - The Nudes Far Paleti

Kızlaaar! Seyhan ablanız geldi! :) Hoş geldiniz bloğuma.

Bugün hep birlikte her tene, her göz rengine çok yakışan, kahve tonları içeren, başarılı bir far paleti inceleyeceğiz.




İşte mükemmelimiz burada. :) Maybelline'nin far paleti serisinde 3 çeşit var. Birisi bu kahveli paletimiz, birisi pembe tonlarında far paleti, bir diğeri ise karışık renkler içeriyor. Ben şimdilik sadece buna sahibim ama diğerlerinde de eksik kalmayacağım gibi gözüküyor... :)

Paletimizi çoğu kozmetik markette kolaylıkla bulabilirsiniz. İndirimsiz fiyatı 50 TL ye yakın ama kesinlikle ve kesinlikle indirim zamanın da gidip yaklaşık 25 TL ye far paletimizi kapatmanızı tavsiye ediyorum. :D

Hadi gelin bakalım şimdi paletimizi yakından inceleyelim:

  • Gördüğünüz gibi efendim hepsi birbirinden kullanışlı doğal toprak tonları. 
  • Gündüz makyajınızda, gece makyajınızda, özel günlerinizde rahatlıkla kullanabilirsiniz.
  • Çoğu far paleti gibi biraz tozutuyor.
  • Renklerini güzel veriyorlar. Daha yoğun renk isterseniz de fırçamızı fısfısla ıslatıp uygulayabilirsiniz.
  • Farlarımızın yerleri birbirine çok yakın. Bu sayede fırçamızı birkaç renge sürüp yeni yeni güzel renkler elde edebiliriz. :)


Bu resimde far paletimizin üst katındaki renklerimizi görüyoruz. Genellikle daha çok gündüz makyajlarına uygun açık renklerden oluşuyor. Yukarıdan 4. sırada olan kahveli turunculu renk de benim favorim. :)


Burada da paletimizin alt katındaki renklerimizi görüyoruz. Buradaki renklere de aşığım ama yukarıdan 1. sıradaki renk bir ayrı. :) Yukarıdan 3. sıradaki renk de kahve, ela ve yeşil gözlere çok yakışıyor haberiniz olsun. :)

Seyhan ablanızdan bugünlük bu kadar fıstıklar. :) Bir sorunuz olursa yorumlarda konuşuruz. Kendinize iyi bakın ve hoşça kalın. :)

2 yorum :