3 Eylül 2015 Perşembe

ESSENCE - Soft Touch Mousse Fondöten

Merhaba Kızlar! :)

Geçenlerde yine her zamanki gibi makyaj videosu izlerken, bir güzel kızımızın bu Essence'in köpük fondötenini kullandığını gördüm. Yüzüyle o kadar güzel uyuştu ve pürüzsüz yaptı ki anlatamam. Sonra tabi ben de eksik kalmayıp hemen gidip aynı fondötenden aldım... Seyhan! İnsan bi yüzüm yağlı mı, kuru mu diye düşünmez mi? O kızın yüz güzelliğine bak, seninkine bak!... Tabiki fondöten o kızda durduğu gibi bende asla durmadı...

Neyse hadi inceleyelim ürünümüzü: :)




Ambalajı çok sevimli ama kavanozda olduğu için ürünü almak, kullanmak pek hijyenik değil. Ayrıca bu en açık rengi. Yani ten renginiz benden daha açıksa kesinlikle almayın.

Köpük fondöten olduğu için nemlendirici özelliği çok fazla. Bu yüzden kuru ciltler için daha uygun olan bir ürün. (Benimki ise ölümüne yağlı! :D)


Gördüğünüz gibi kızlar çok çok yoğun bir formda. Bunu yüzünüze çok güzel bir şekilde dağıtmalısınız. Sürümü oldukça zor.


Kapatıcılığı güzel. Yüzünüze çok hoş bir pürüzsüzlük getiriyor. Resimden de anlaşıldığı gibi o yeşil yeşil damarlarım hep kapanmış! :)

Unutmadan Gratis ve Rossmann Mağazalarında bulabileceğimiz bu ürünü ben yaklaşık 15 TL ye aldım.

Özetlemek gerekirse; Kesinlikle yağlı veya karmadan yağlıya dönük ciltlere tavsiye etmeyeceğim bir fondöten. Tabi kullanabiliriz ama dışarıdan direkt ''bu fondöten sürmüş belli!'' diyebilirler. :) Onun dışında yüzünüzü çok güzel demlendiren bir özelliği var. Kapatıcılığı da güzel. Günlük bir fondöten değil o yüzden özel günlerde kullanmanızı tavsiye ederim fıstıklar. :)

Umarım yardımcı olabilmişimdir. :)

Bir dahaki yazımda görüşmek üzere! :)

2 yorum :

  1. böyle pufidik fondotenleri çok severim =)
    kozmetikpsikolojisi.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O zaman kuru veya kuruya dönük bir cildin varsa iyi anlaşacaginiza eminim :))

      Sil