19 Şubat 2016 Cuma

Revlon - Color Stay Fondöten

Merhaba kızlar. :)

Sizlerle maalesef ki yeni keşfettiğim ama bir numaram olan bir fondöteni paylaşacağım. Girişimi hiç hiç uzatmadan hemen sizlerle bu güzelliği konuşmamız lazım. :)



İşte fondötenimiz bu. :) Öncelikle Revlon'un Color Stay serisinin birçok renk çeşitine sahip olması artı bir özellik. Yani kesinlikle teninize tam uygun rengi bulabilirsiniz kızlar. Benim rengim 150 Buff rengi. Ayrıca bu seri daha çok karma ve yağlı ciltlere uygun olarak yapılmış.

Watsons mağazalarında bulabileceğimiz bu fondötenin fiyatı 50 TL. Evet diğerlerine göre biraz pahalı ama kesinlikle fiyatına değecek bir ürün olduğunu yazımın devamında daha da iyi anlayacaksınız. :)


Ürünün tek kötü özelliği pompalı olmayışı. Bu şekilde çok fazla ürün israf olabiliyor. Onun için kullanırken, şişeyi dikkatli çevirmeliyiz.


''Fondötenim mat olsun, kalıcılığı mükemmel olsun, ince yapılı olsun, gün içinde pudrayla parlamayı almaya ihtiyacım olmasın, fondöteni abartsam bile doğal dursun, varlığıyla yokluğu bir olsun, ağırlık yapmasın'' gibi isteklerimizi tam anlamıyla karşılayan bir fondöten bu fıstıklarım. Sadece tam anlamıyla bir kapatıcılık beklemeyin. Çünkü ağır yapılı bir fondöten değil. Bu nedenle ufak cilt kusurları haricindeki lekelerimizi çok iyi kapatamayabilir.


Bu son iki resimden bakarak da kapatıcılığı hakkında ne demek istediğimi anlayabilirsiniz. :)

Dediğim gibi kızlar, benim gibi bu fondöteni keşfetmek için geç kaldıysanız daha fazla beklemeyin derim. :) İndirim zamanlarında stoklayacağım tek fondöten oldu kendisi. :)

Kendinize iyi bakın ve hoşça kalın. :)

2 yorum :

  1. Mac mağazasında sadece pompa satılıyor acaba uyar mı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bilmiyorum ki canım. Bilgi için çok teşekkürler. En kısa zamanda gidip Mac mağazasına bakacağım. :)

      Sil