17 Ocak 2016 Pazar

Essence - All About Greys Far Paleti

Herkese iyi günler! :)

Bugün sizlerle sedefli, gri tonları içeren, uygun fiyatlı bir far paletinden bahsedeceğiz.




Far paletimiz siyah, gri dumanlı makyaj sevenler için veya soldaki açık tonlarla sade bir makyaj isteyenler için biçilmiş bir kaftan. Essence markasına ait olan far paletimizi Rossmann ve Gratis mağazalarında bulabilirsiniz. Genelde mağazalarda kalmamış oluyor ama bulduğunuz an kaçırmadan alın derim. Fiyatı ise yaklaşık 20 Tl.

Bu paletin diğer bir seçeneği ise kahverengi tonlar içeriyor. Ama maalesef nereye gittiysem bulamadım. Bulduğum an hemen alacağım ve burada sizinle paylaşacağım fıstıklar. :)

Genel bilgiden sonra paleti kurcalamaya geçebiliriz. :)


Paletimizde 8 tane renk mevcut. Sol taraftaki açık renkler göz makyajınızda aydınlık yapmak istediğiniz yerler için oldukça uygun. Ya da tüm göz kapağınıza ışıltılı bir baz olarak da kullanabilirsiniz. Diğer gri tonlarında olan renkler sayesinde hem hafif hem de ağır makyaj yapacağımız zamanlarda elinizin sık sık gittiği bir far paleti olacağına eminim. :)
Farlar biraz tozutup dökülme yapabiliyor. Yapıları yumuşak, renklerini güzel veriyorlar ve kalıcılıkları da gün içinde tazelemenize gerek olmayacak şekilde. :)
Şimdi de size farların renklerini daha yakından göstermek isterim:



Far swatchları da bu şekilde. Dediğim gibi fıstıklar eğer ihtiyacınız varsa veya benim gibi şımarıklık yapmak isterseniz Rossmann ve Gratislerde bulduğunuz an hemen almanızı tavsiye ederim. :)
Kendinize iyi bakın..

4 yorum :

  1. İsmi biraz Grinin Elli Tonu'nu hatırlattı bana. Ama renklerin pigmentleri çok iyiymiş :)

    YanıtlaSil
  2. Dimi ilk gördüğümde bana da Grinin Elli Tonu'nu hatırlatmıştı. Far paleti çok kullanışlı canım şiddetle tavsiye ederim. :)

    YanıtlaSil
  3. Pigmentleri bu kadar iyi mi canim, ilk alista bu kadar canli geliyor mu? Oyleyse cok begendim :)

    YanıtlaSil
  4. Evet canım pigmetleri çok iyi. Aslında kahverengi ve tonları olan palet daha güzel ama bir türlü bulamadım. Eğer bulursak, hemen almalıyız! :)

    YanıtlaSil