16 Ocak 2016 Cumartesi

Sephora - Brilliant Makyaj Paleti

Kızlaaaaaarrr!! Çabuk buraya gelin çabuk! :D
Sizlere görünce resmen aklımı kaçırdığım bir makyaj paletinden bahsedeceğim!
Bu palet Sephora'nın yılbaşı için çıkardığı bir ürün ama hala var ve sakın kaçırmayın hemen gidip alın fıstıklar!
Hadi hemen paleti kurcalamaya! :)




Öncelikle sadece Sephora mağazalarında bulabileceğimiz bu paletin fiyatı 150 Tl. Bence birazdan görecekleriniz karşısında, bu fiyatın oldukça uygun olduğunu anlayacaksınız. :)


Paletimizi ilk açtığımızda bizi 4398734 tane far rengi karşılıyor. :D Farlar hem sedefli hem mat hem de simli renkler içeriyor. Aynı zamanda bazı far renklerimizi aydınlatıcı ve bronzer olarakta kullanabiliriz.
Farlar her far gibi biraz tozutuyor. Ama kalıcılıkları, renklerini verişleri mükemmel. Bütün renkleri gösteremesem de size bazı renkleri daha yakından göstermek isterim:



Şu tatlılıkları görüyor musunuz! :)


Paletimizin ikinci kısmını açtığımızda ise bu ruj bölümüyle karşılaşıyoruz. Rujlar o kadar kalıcı değiller ve renklerini tamda gözüktükleri gibi vermiyorlar. Ama yine de renkler mükemmel ve gloss gibi rujlar olsalarda o yapış yapış his asla yok fıstıklar. Size birkaç tane de ruj rengini yakından göstermek isterim:


Gördüğünüz gibi mat ruj sevenler için çok uygun renkler değil. :)


Paletimizin 3. ve son kısmında ise bizi hem krem far hem eyeliner olarak kullanabileceğimiz bölüm ve bir allık bölümü karşılıyor.
Öncelikle krem farlardan / eyelinerlardan bahsetmek gerekirse hepsi birer harika. Böyle bir kalıcılık yok kızlar. Evet renk çeşitleri üstteki toz farlara göre biraz az ama yinede çoğu kullanışlı renkler ve gün içinde akmıyorlar. :)


Gelelim tatlış allıklara. Sağ üstteki ben burdayım pembesi hariç hepsi oldukça doğal renkler. Ben burdayım pembesini az uygularsak o da çok tatlı tabi. :) Yine yapıları ve kalıcılıkları güzel kızlar. Tabi gün içinde tazelemek gerekebilir. :/


Bunlar da allıklarımızın renkleri :)
Yazımı kısaca özetlemem gerekirse; benim gibi makyaj bağımlıları için asla ama asla kaçırılmayacak bir palet. İçindeki çoğu şey çok kullanışlı, çeşitli ve kaliteli. :)
Alırsanız yorumlara hemen yazın fıstıklarım. :)
Eğer palet ile ilgili sorular da barsa yorumlara beklerim. :)
Kendinize iyi bakın..

2 yorum :

  1. Seyhan'cım :)

    Bizler 3 arkadaş senin bloğunu yeni keşfettik ve gerçekten bayııllllllddııııkkkkk!!!! :)))

    Müthişsin :))))

    Böyle devam etmen dileğiyle xXx :)))

    S&S&K

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ya benim canıımmmm nasıl mutlu ettiniz beni. :) Çok çok teşekkür ederim, o kadar sevindim ki! :))

      Sil