19 Ocak 2017 Perşembe

Yves Saint Laurent - Volume Effet Faux Cils Maskara

Merhabalar kızlar. :)

Bu akşam da sizlerle, bir rimel inceleyeceğiz. Rimelimiz asla ve asla rimelden böyle dolgunluk, hacim, uzatma vs beklemeyenler için. Şimdi ''Seyhan ne diyon allasen?'' diyorsunuz bence. :D Okumaya devam edin, ne demek istediğimi anlayacaksınız.



Gördüğünüz gibi harika ve mükemmel kalitede bir ambalajımız var. Sephora mağazalarında bulabileceğimiz YSL markalı rimelin fiyatı yaklaşık 130 TL. Öncelikle tabii ki de fiyatı çok yüksek ve eğer bu fiyatı verip de kirpiklerinizde takma kirpik etkisi bekliyorsanız, beklemeyin. :) 


Hani ''Makyajım belli belirsiz olsun.'', ''Rimel sürdüğüm belli olmasın ama kirpiklerim de güzel gözüksün.'', ''Makyajsız makyaj görünümü en sevdiğim!'' diyorsanız, işte o zaman bu rimeli çok seversiniz kızlar. 


Kıl bir fırçamız var. Bu fırça kirpiklerinizi çok az kıvırıp hafif bir renk veriyor. Ayrıca gözünüz çok sulanıyorsa, bu rimel hemen akıp gidecektir. Maalesef suya dayanıklı bir rimel değil.

Ben açıkçası hayvan gibi kirpikleri severim. 3495873 kat sürerim ve hacimli, upuzun ve dolgun gözüksün isterim. :) Bu yüzden kızlar ben bir daha bu rimeli asla almam. Ama dediğim gibi ''ay var ile yok arası gibi duran rimellere bayılırım!'' diyorsanız alabilirsiniz.

Herkese iyi akşamlar diliyorum, bir dahaki yazıda görüşürüz. :)



Hiç yorum yok :

Yorum Gönder